Tammikuun tuote: Aloe Vera gel

 Pehmeät huulet = tyytyväiset huulet

Talvella sää on raikas, mutta purevalla kylmyydellä on taipumusta kuivattaa huulia. Sekä aurinkoisella että lumisella säällä huulet tarvitsevat suojaa pysyäkseen pehmeinä ja kimmoisina. Älä anna sään nujertaa vaan suojaa huulet Aloe Lips -huulivoiteella. Koska se ei sisällä vettä, se toimii hyvin myös pakkasella. Ihoa hoitava Aloe vera, pehmentävä jojobaöljy ja mehiläisvaha vaikuttavat yhdessä ja antavat maksimaalisen tehon. Lisäksi huulivoiteessa on ihana tuoksu.

 

Aloe Lips sopii paitsi huulien hoitamiseen, se myös tekee ihmeitä halkeileville kynsinauhoille ja kuiville kyynärpäille. Tai miksipä et hemmottelisi kantapäitä pehmentävällä hoidolla ennen nukkumaanmenoa?

Aloe Lips kulkee kätevästi mukana taskussa tai laukussa. Se on riittoisaa ja lisäksi se sopii lapsille ja aikuisille, naisille ja miehille. Välttämätön tuote niin kesällä kuin laskettelulomallakin – toki se toimii myös kaikkina muina päivinä.

 

Rohtuneet huulet ovat muisto vain!


 

Edut


    Suojaa sääolojen vaikutuksilta

    Ei lisättyä vettä

    Pehmentävä ja hoitava

Vitamiini- ja kivennäisaineboosti


Forever Supergreens sisältää reilusti muun muassa C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ihon, ikenien ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Lisäksi ravintolisä sisältää magnesiumia, joka muun muassa edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Vinkki!

Kokeile sekoittaa Forever Supergreens -annospussi Forever Ultra -shakeen.