Kuukauden tuote

ARGI+
Lisäenergiaa taskussa

Olitpa sitten useasti viikossa treenaava huippu-urheilija tai tavallinen kuntoilija, joka pyrkii elämään aktiivista elämää, pieni energialisä voi olla silloin tällöin paikallaan. ARGI+ on annospusseihin pakattu ravintolisä, josta on tullut yksi suosituimmista tuotteistamme. Se on saanut itsestään selvän paikan tuhansien treenilaukuissa ympäri maailmaa.

 

Kuten nimikin kertoo, ARGI+ sisältää aminohappo L-arginiinia. Aminohapot ovat elimistön rakennusosia, joista proteiinit muodostuvat. Proteiineja tarvitaan muun muassa siihen, että lihakset toimivat normaalisti. Tästä saat lisäksi suositellun päivittäisen annoksen C-, D-, B6- ja B12-vitamiinia sekä foolihappoa, jotka kaikki edistävät immuunipuolustuksen toiminnan pysymistä normaalina. B6-vitamiini edistää myös normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, ja D-vitamiini puolestaan edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

 

ARGI+ on pakattu käteviin annospusseihin. Energialisän pitäminen taskussa, laukussa, lompakossa tai työpöydän laatikossa ei ole koskaan ollut näin helppoa... Valmiiksi annosteltu ravintolisä, joka on aina valmis antamaan piristystä aktiiviseen päivääsi.

 Kuukauden lisäarvo: Saat punaisen mikrokuituliinan tammikuussa tilaamiesi ARGI+-tuoteiden mukana. Kun sinulla on tämä kombo treenikassissa, olet valmis mukaviin treeneihin. Tarjous on voimassa 31.1.