Elokuun tuote: Forever Supergreens™

Forever Supergreens™

Vihreää helposti mukaan

Joinakin päivinä voi olla vaikea ehtiä syödä tarpeeksi hedelmiä ja vihanneksia. Nyt aktiivisen elämäntyylisi ei kuitenkaan enää tarvitse estää sinua syömästä vihreästi. Forever Supergreens on todellinen kasvisten tehopaketti, joka sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita. Se on pakattu käteviin annospusseihin, jotka on helppo ottaa mukaan.

Kenelle?

Sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa riittävän kasvisten saannin päivittäisestä ruokavaliostaan. Forever Supergreens -annospussi on helppo ja nopea napata laukusta niinäkin päivinä, joina aika on kortilla.

Parasta luonnosta

Meheviä, tummanvihreitä, herkullisia. Pinaatti ja lehtikaali ovat kymmenen suosituimman vihanneksen maailmanlistalla – eivätkä syyttä. Niillä on myös oikeutettu paikkansa Forever Supergreens -ravintolisässä yhdessä ”vihannesten kuninkaan” eli parsakaalin kanssa. Jo roomalaiset ja kreikkalaiset viljelivät parsakaalia 2000 vuotta sitten. Nämä viherhyvikset sopivat hyvin yhteen oranssinpunaisen gojimarjan kanssa, joka on peräisin Kiinasta.Vitamiini- ja kivennäisaineboosti

Forever Supergreens sisältää reilusti muun muassa C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ihon, ikenien ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Lisäksi ravintolisä sisältää magnesiumia, joka muun muassa edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Vinkki!

Kokeile sekoittaa Forever Supergreens -annospussi Forever Ultra -shakeen.