Tammikuun tuote: Forever Aloe Vera Gel™

Forever Aloe Vera Gel™ - Hyvinvointia sisältä ulospäin!

Hyvää tuotetta ei voi valmistaa huonoista raaka-aineista. Siksi käyttämäämme Aloe veraa (Aloe Barbadensis Miller) viljellään vuoroviljelyperiaatteella hedelmällisillä viljelymailla ja ilmastossa, jossa aurinko paistaa yli 2000 tuntia vuodessa. Kun Aloe vera on täydellisen kypsä, se poimitaan käsin. Käytämme ainoastaan hienointa sisägeeliä, joka stabiloidaan ja josta valmistetaan tämän jälkeen Forever Aloe Vera Gel™ -juomaa. Aloe vera käy läpi lukuisia tarkkoja kokeita matkan varrella ainesosista valmiiseen tuotteeseen, jotta voimme taata, että tuotteet ovat turvallisia ja laadukkaita. Aloe veramme on lisäksi International Aloe Science Councilin (IASC) sertifioimaa, mikä on osoitus sen ensiluokkaisesta laadusta.

Luonnollinen Aloe vera -juoma koostuu käsin poimitun ja täydellisen kypsänä korjatun Aloe veran hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Forever Aloe Vera Gel™ sopii kaikille, jotka haluavat uuden tavan arkeensa ja pysyä reippaana ja virkeänä.


Forever Aloe Vera Gel™ (aloeverapitoisuus 99,7 %)  sisältää C-vitamiinia, joka on tärkeä vitamiini niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Se esimerkiksi edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja eli muistin toimintaa, keskittymiskykyä, oppimista, päättelykykyä ja logiikkaa.
C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa, mikä on tärkeää kaikille elimistön osille, jotta ne pystyvät viestimään keskenään ja toimimaan yhdessä kokonaisuutena.
C-vitamiini on tärkeätä myös elimistön energia-aineenvaihdunnalle, joka koostuu kahdesta osasta: perusaineenvaihdunnasta (energia, jonka elimistö kuluttaa lepotilassa) ja energiasta, jonka kulutamme liikkuessamme.
Kollageeni on tärkeä proteiini elimistössä. Elimistö tuottaa kollageenia itse, mutta tuotanto heikkenee iän myötä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, millä on merkitystä luuston, ihon, ikenien, hampaiden ja verisuonten normaalille toiminnalle.
Lisäksi C-vitamiini lisää raudan imeytymistä, mikä puolestaan on tärkeää verenkierrolle, koska raudalla on tärkeä tehtävä veren muodostumisessa ja elimistön normaalissa hapenkuljetuksessa.

Forever Aloe Vera Gel™ ei sisällä sokeria eikä makeutus-, väri- tai säilöntäaineita.
Juoma on pakattu käytännölliseen, ympäristöystävälliseen ja kierrätettävään Tetra Pak –pakkaukseen.